Ga nu met jezelf aan de slag!

Pak de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan.

gratis kennismaking

Body Mind Release 

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen?

Dit is waar Body Mind Release over gaat. Een methodiek die je helpt om deze innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Deze bijzondere methode is ontwikkeld door Hans de Waard. 

Wat is Body Mind Release?

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt.

Hoe dan wel?

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kan dan wel zeggen dat onze ballast ons leven regeert.

Jouw ballast in kaart gebracht

Binnen deze ​Body Mind Release-methode is de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weet ik waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Middels een kineseologische methode kan ik dit gericht voor je uittesten. 

Niet meer praten maar doen!
 

Wanneer je ervoor kiest om bij mij een Body Mind Release Traject te volgen, ga ik je begeleiden in een traject van 7 sessies. Stapsgewijs begeleid ik je door het traject en vertel ik je hoe jij jouw ballast lost kunt gaan laten en de positieve gevoelens die je gaandeweg bent kwijtgeraakt weer terug kunt halen. 

Je ben van harte welkom in mijn praktijkruimte. Het is tevens mogelijk om dit traject online te volgen of een combinatie van fysiek aanwezig zijn en online. 

Wat gaat het jou brengen?

Je komt weer in jouw kracht te staan

Meer balans 

Meer energie en levenslust

Meer inzicht in jouw gedachten Bewustwording

Meer innerlijke rust

Meer zelfvertrouwen

Geloof in jezelf

Je leert een tool waar je zelf na het traject mee bezig kunt blijven

Gewaardeerd met een 9,1

Body Mind Release heeft een effectiviteit van > 93% en wordt gewaardeerd met een 9,1 ! Dit is gebleken uit effectiviteitsonderzoek dat is gedaan onder cliënten die het traject doorlopen hebben, en voorheen last hadden van levensklachten als stressgevoelens, spanningsklachten, burn-out, onverklaarbare fysieke klachten, angst- en paniekaanvallen, vermoeidheid, hoog gevoeligheid, piekeren, somberheid en depressie, negatief zelfbeeld, traumaverwerking en PTSS, geen grenzen durven stellen en afhankelijkheidsgevoelens.